Přestavba zemědělského objektu u obce Ortvínovice - Sedlák, Jakub (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá rekonstrukcí opuštěného zemědělského objektu u obce Ortvínovice v jižních Čechách. Rešeršní část práce se zabývá sumarizací dostupných informací o historii vepřínů, poruch a jejich sanačních metodách. Praktická část se věnuje stavebnímu průzkumu stavby a návrhu nového využití. Nově navržený záměr zahrnuje dispoziční a konstrukční popis, ověření souladu s územním plánem a vypracovanou studii.
Reconstruction of an agricultural building near the village of Ortvínovice
Keywords: rekonstrukce; poruchy; sanace; studie; stavební průzkum; nové využití; zemědělský objekt; reconstruction; faults; rehabilitation; study; construction survey; new use; agricultural object