Prevence kyberšikany u žáků 2. stupně na ZŠ - Štoberová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce pojednává o prevenci kyberšikany na 2. stupni základních škol. Na úvod se práce zabývá šikanou jejími formami, varovnými signály, vývojovými stádii a účastníky. Na tento celek navazují základní informace o kyberšikaně, o jejích typech, prostředcích a kyberagresorů. Důležitou součástí práce je prevence. Definice prevence, realizace prevence šikany, kyberšikany a na závěr samotná prevence kyberšikany
PREVENTION OF CYBERBULLYING BY PUPILS AT THE SECONDARY SCHOOLS
Keywords: šikana; kyberšikana; prevence; bullying; cyberbullying; prevention