Vliv regulačních faktorů na populační dynamiku druhů Dactylorhiza majalis a D. fuchsii na vybraných lokalitách Českobudějovicka - Hlaváčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Vyhodnocení biometrických dat, získaných dlouhodobým monitoringem druhů D. majalis a D. fuchsii na lokalitách Českobudějovicka v kontextu konkrétních podmínek (Klimatických, management). Navrh případných úprav stávajícího managementu lokalit.
The influence of regulatory factors on the population dynamics Dactylorhiza majalis and D. fuchsii at selected locations in the district České Budějovice
Keywords: Dactylorhiza majalis; Dactylorhiza fuchsii; populační dynamika; regulační faktory; klimatické faktory; management; Dactylorhiza majalis; Dactylorhiza fuchsii; population dynamics; regulary factors; klimatic factors; management.