Svařování kovů a zkoušení svarů podle normy NTD - A. S. I. - Holý, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2018)
Účelem této diplomové práce bylo všeobecné seznámení s problematikou svařování kovů a zkoušení svarů a možných vad, které mohou vzniknout při svařování. Další část popisuje jednotlivé možné svarové spoje na, které navazuje podrobný přehled možných kontrol provádějících na zhotovených svarech. Jedná se o zkoušení nedestruktivní a destruktivní, podle Asociace NTD A.S.I.
Welding of metals and testing of welds according to the standard NTD - A. S. I.
Keywords: svařování; kontrolní svarový spoj; zkoušení svarů; welding; control welding joint; welding testing