Vnímání environmentálních aspektů sdělení v marketingové komunikaci - Grenarová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této práce je identifikovat postoje spotřebitelů ke komunikaci environmentálních aspektů výrobků a podnikatelských aktivit a zhodnotit dopad na nákupní rozhodování spotřebitelů. Diplomová práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se věnuje zkoumání dané problematiky pomocí tuzemských i zahraničních literárních zdrojů. Praktická část diplomové práce je založena na dotazníkovém šetření a analýze získaných dat, na základě kterých jsou posléze vyhodnoceny zadané hypotézy. V závěru práce jsou popsány návrhy, výsledné zhodnocení a závěry diplomové práce.
Perception of Environmental Aspects of Messages in Marketing Communication
Keywords: environmentální aspekty; marketingová komunikace; spotřebitel; postoj spotřebitele; environmental aspects; marketing communication; consumer; consumer attitude