Inteligentní rukavice pro ovládání RC modelu pohybem ruky - Chytra, Petr (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací inteligentní rukavice, jejíž pomocí bude možné dálkově ovládat RC model auta. Řízení modelu je zprostředkováno pohybem jedné ruky. Systém by měl být založen na platformě Arduino a obsahovat ultrazvukový senzor vzdálenosti jako prvek aktivní bezpečnosti.
Smart glove for control RC model by hand movement
Keywords: inteligentní rukavice; RC model; auto; Arduino; dálkové ovládání; pohyb ruky; ultrazvukový senzor; prvky bezpečnosti; smart glove; RC model; car; Arduino; remote control; hand movement; proximity sensor; safety features