Fotodegradace hydrokortizonu v homogenní a heterogenní fotokatalytické reakci - Doubková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce bylo proměřit kinetiku fotochemického odbourávání hydrokortizonu v heterogenní fotokatalytické reakci na imobilizovaném TiO2 a v homogenní fotokatalytické reakci s Fe(III) s využitím UV-VIS a HPLC pro měření kinetiky degradace.
Photodegradation of hydrocortisone in homogeneous and heterogeneous photocatalytic reaction
Keywords: Hydrokortizon; homogenní fotokatalytická reakce; heterogenní fotokatalytická reakce; HPLC; HPLC-MS; ICP-MS.; Hydrocortisone; homogeneous photocatalytic reaction; heterogeneous photocatalytic reaction.