Analýza vývojových trendů v řízení silničních nákladních flotil - Milisdörferová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je zaměřena na analýzu trendů v řízení vozových parků. Je zde rozebrána problematika satelitního sledování vozidel, tachografů (především digitálních), bezpečnosti provozu, hospodárnosti provozování nákladních vozidel, plnění emisních norem EURO 4 a EURO 5 pomocí technologií EGR a SCR, dále systém jakosti a environmentální management a v neposlední řadě problematika řízení spotřeby PHM.
Development trends analysis in fleet management
Keywords: Logistika; doprava; vývojové trendy; řízení vozového parku; spotřeba PHM.; Logistics; transportation; development trends; fleet management; fuel cunsumption.