Implementace analýzy FMEA v rámci logistické technologie Just-in-Sequence - Franěk, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem diplomové práce byl návrh systému implementace analýzy FMEA v rámci logistické technologie Just-in-Sequence ve společnosti Robert Bosch České Budějovice, s.r.o. Dále je zde vymezen produkt a proces vyráběný technologií Just-in-Sequence. Provedena analýza nově zaváděné technologie Just-in-Sequence u vybraného zkoumaného produktu a procesu a porovnání její výhody oproti metodě původní.
Implementation of FMEA analysis in logistics technology Just-in-Sequence
Keywords: logistika; řízení zásob; Just-in-Sequence; analýza možností vzniku vad a jejich následků; FMEA; automobilový průmysl; logistics; resource management; Just-in-Sequence; failure mode and effect analysis; FMEA; automotive industry