Analýza poskytování služeb pro motoristy přes internet - Gottvald, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu poskytování služeb pro motoristy přes internet. Cílem práce je popsat čtenáři, jak vybrané služby na internetu fungují a poté je mezi sebou porovnat metodou SERVQUAL.
Analysis of the services provided to motorists via the Internet
Keywords: služby; internet; metoda SERVQUAL; motoristé; services; internet; SERVQUAL method; motorists