Caché Server Pages - Bromová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit uživatelskou příručku pro tvorbu interaktivních webových aplikací Caché Server Pages a soubor několika tutoriálů vhodných pro výuku. Základem pro práci a tvorbu CSP aplikací je znalost HTML, bez které se nelze obejít, a tato znalost se v této práci předpokládá. Tištěná práce je doplněna o přílohu ve formě přenosného media CD, kde lze najít nejen soubor výukových tutoriálů, ale i uživatelskou příručku ve formátu PDF a všechny v ní použité příklady.
Caché Server Pages
Keywords: příručka; tvorba; Caché; CSP; HTML; programování; příklady; guide; creation; Caché; CSP; HTML; programming; examples