Novostavba zemědělského objektu kravín - Vyhlídalová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby zemědělské stavby kravína. Zaměřuje se především na vypracování zjednodušené dokumentace na reálné parcele. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se skládá z literární rešerše zemědělských staveb, jejich historický vývoj, konstrukční a materiálové řešení. Praktická část se věnuje návrhu zemědělské stavby ze získaných poznatků.
New building farm house - cowshed
Keywords: zemědělská stavba; projektová dokumentace; kráva; kravín; farm building; project documentation; cow; cowshed