Příjmení v Sokolově - Francová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato diplomová práce se věnuje lingvistické analýze příjmení obyvatel města Sokolov. Klasifikace a rozbor onymického materiálu jsou vypracovány na základě studia onomastických publikací. Cílem práce je představit současný antroponymický přehled slovotvorných typů příjmení ve městě Sokolov.
Family names in Sokolov
Keywords: příjmení; Sokolov; onomastika; antroponyma; Family names; Sokolov