Marketingový mix vybraného minipivovaru - Harbáčková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2020)
Předmětem diplomové práce je marketingový mix vybraného minipivovaru. Diplomová práce má vytvořit reálný návrh produktu, ceny, propagace, distribuce a působení na našem trhu. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou, na kterou je navázána praktická resp. analytická část, a aplikační, v níž bude provedena analýza využití marketingových nástrojů na vybraný minipivovar. Dále bude provedena SWOT analýza minipivovaru. Pro návrh efektivního marketingového mixu budou využity i výsledky vlastního marketingového výzkumu formou rozeslaného dotazníku "Analýza spokojenosti zákazníků s produkty minipivovaru".
Marketing mix of a chosen minibrewery
Keywords: Marketingový mix; marketingový výzkum; SWOT analýza; Marketing mix; marketing survey; SWOT analysis