Role klíčového pracovníka v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc - Nedvědová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce pojednává o roli klíčového pracovníka v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Práce představuje legislativní ukotvení zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, charakteristiku adolescence, průběh pobytu v zařízení a roli klíčového pracovníka. Závěrečná kapitola popisuje práci klíčového pracovníka v Dětském centru Jihočeského kraje, jehož součástí je i zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc.
The role of a key worker in a facility for children requiring immediate help
Keywords: Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc; klíčový pracovník; Individuální plánování; orgán sociálně-právní ochrany dětí.; Facilities for children requiring immediate help; key worker; individual planning; authority for social and legal protection of children.