Využití nákladního automobilu v podniku zemědělské prvovýroby. - Hüttner, Milan (Jihočeská univerzita, 2013)
V bakalářské práci jsou zpracovány informace o dopravním systému nákladního automobilu s výměnnými nástavbami. Informace obsahují technické parametry výměnného systému a velikost investičních nákladů nutných na pořízení. Práce je zaměřena na využití nákladního automobilu Tatra 815 a nástaveb rozmetadla tuhých hnojiv, fekální cisternu, obilnou a silážní korbu. Systém je využíván v Zemědělském družstvu Podkleťan Křemže, ve kterém se řeší provozní náklady.
The utilization of a truck in the agricultural primary production enterprise
Keywords: Zemědělský podnik - výměnná nástavba - cisterna - rozmetadlo - obilná korba - silážní korba - nákladní automobil - využití.