Návrh a realizace úloh do Fyzikálního praktika z mechaniky a termiky - Kadlecová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce vznikla za účelem vytvořit návody na fyzikální pokusy, které budou využity při výuce předmětu Fyzikální praktikum z mechaniky a termiky v nových prostorách Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity. Práce nejen dokumentuje potřebnou teorii a samotný postup při měření, ale také popisuje, jak se na tato měření jednotlivé měřící sady připravovaly a jaké byly problémy (a řešení) u jednotlivých úloh.
Design and implementation of tasks in the physical practice of mechanics and thermodynamics
Keywords: fyzika; mechanika; termika; praktikum; fyzikální měření; protokol; Physics; Mechanics; Thermodynamics; Practicum; Physical measurements; Protocol