Metody pedagogiky Franze Ketta z pohledu učitelů mateřských škol, rodičů a dětí v mateřské škole Jabula - Kračmarová, Renáta (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce se zabývá problematikou metody pedagogik y Franze Ketta z pohledu rodičů , učitelek a dětí v mateřské škole Jabula. Teoretická část obsahuje kapitoly týkající se charakterist i ky metody pedagogiky Franze Ketta , vzniku a vývoje v České r epublice a pojmu náboženství v předškolním vzdělávání. V praktické části jsou prezentovány výsledky kvalitativního výzkumu, který byl uskutečněn po mocí pozorování a hloubkových rozhovorů v rámci případové studie MŠ Jabul a . Hlavním cílem bakalářské práce bylo zjistit, jak metodu pedagogiky Franze Ketta vnímají rodiče , učitelky a děti ve zkoumané mateřské škole.
The methods of Franz Kett´s pedagogy from the perspective of kindergarten teachers, parents and pupils in Jabula kindergarten.
Keywords: metoda pedagogika prin cipy Franz Kett náboženství; method; pedagogy; principles; Franz Kett; religion.