Návrh na doplnění územního systému ekologické stability ve vybraném území - Nováková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma územní systém ekologické stability. Pro řešené území jsou zde popsány jednotlivé skladebné prvky územního systému ekologické stability a zhodnocení jejich aktuálního stavu. Byly navrženy úpravy, které mají za úkol posílit ekologickou stabilitu.
Proposal to supplement the territorial system of ecological stability in the selected area
Keywords: územní systém ekologické stability; ekologická stabilita; krajina; ekologie; territorial system of ecological stability; ecological stability; landscape; ecology