Distribuovaný systém pro správu obsahu implementovaný v PHP - Turoň, Jan (Jihočeská univerzita, 2007)
Využití objektových struktur PHP pro tvorbu šablon využitelných pro obecné rozšiřování systému pro správu obsahu, například o nové komponenty či nové technologie.
Distributed Content Management System Implemented In PHP