Analýza využití regionální značky u vybraných producentů v oblasti Šumava - Hlavín, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce pojednává o aplikaci regionální značky ''Šumava originální produkt\regm{}'' na výrobky a služby v regionu Šumavy. Současně práce hodnotí dopad užívání této značky a přínosy pro její uživatele. Výsledkem je vyhodnocení spokojenosti uživatelů se značkou, případné doporučení změn k nápravě zjištěných nedostatků.
The analyse of exploitation the regional brand by chosen producents in the region of Šumava
Keywords: Šumava originální produkt; výrobce; značka; branding; certifikovaný výrobek; certifikovaná služba; marketing; The Šumava original product; producer; brand; branding; certificated product; the certificated services; marketing