Typologie rekreačních středisek v turistickém regionu Jižní Čechy - Plachová, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce "Typologie rekreačních středisek v turistickém regionu Jižní Čechy" byla analýza složek primární a sekundární nabídky cestovního ruchu v turistickém regionu Jižní Čechy a na základě provedené analýzy potřeb a požadavků návštěvníků navrhnout nový produkt cestovního ruchu.
A typology of recreation centres in the touristic region South Bohemia
Keywords: cestovní ruch; turistický region Jižní Čechy; lokalizační předpoklady cestovního ruchu; realizační předpoklady cestovního ruchu; středisko cestovního ruchu; produkt cestovního ruchu; tourism; touristic region South Bohemia; localization conditions of tourism; realization conditions of tourism; center of tourism; product of tourism