Problematika mléčných automatů - Daniel, Radovan (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je zaměřena na posouzení problematiky přímého prodeje syrového mléka. Pro tento účel byl vytvořen dotazník, který byl předložen vybrané skupině respondentů a který byl zaměřen na přímý prodej mléka, spotřebu mléka, informovanost spotřebitelů o zdravotní nezávadnosti mléka i na zkušenosti s prodejem mléka pomocí mléčných automatů.
Hygienic and other aspects of raw milk vending machines
Keywords: mléko; mléčné automaty; pasterizace; respondent; dotazník; milk; milk vending machines; pasteurization; respondent; questionnaire