Evaluace účinnosti sociálních služeb o.s. Fokus Tábor - Brynychová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá Evaluací účinnosti sociálních služeb o.s. Fokus Tábor.Práce se skládá ze dvou částí teoretické a praktické.Část teoretická má dvě kapitoly. V první se snažím blíže nastínit problematiku lidí s duševním onemocněním a ve druhé kapitole se zabývám sociálními službami a jejich hodnocením. Praktická část je založena na interpretaci výsledků kvantitativního výzkumu. Cílem mého výzkumu je zjistit zda z pohledu uživatelů i pracovníků jsou sociální služby Fokusu Tábor vnímány jako účinné.
Evaluation of effectiveness of social services in civic association Fokus Tábor
Keywords: lidé s duševním onemocněním; účinnost sociálních služeb; komunitní péče; sociální rehabilitace; sociálně terapeutická dílna; Fokus Tábor; people with mental illnes; effectiveness of social services; community care; social rehabilitation; socio-therapeutic workshop; Fokus Tábor