Současný stav integrace handicapovaných žáků do běžných ZŠ v západočeském regionu. - Kyselová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Anotace Diplomová práce na téma Současný stav integrace handicapovaných žáků do škol v západočeském regionu obsahuje vymezení pojmů integrace, inkluze, podmínky integrace a její druhy. Jsou zde uvedeny základní speciální vzdělávací potřeby žáků s postižením zraku, sluchu, s tělesným a mentálním postižením a žáků s narušenou komunikační schopností a prezentovány výsledky šetření z běžných základních škol v západočeském regionu.
Current state of integration of handicapped students in school in the West Bohemian region.