Preference atributů naučných stezek v PP Novodradské hory - Cvachová, Klára (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem diplomové práce je vypracování optimalizačního projektu naučných stezek na základě analýzy nabídky naučných stezek ve sledovaném území a analýzy preferencí návštěvníků ve vztahu k naučným stezkám a vzájemném porovnání těchto informací, a to za účelem rozvoje cestovního ruchu v oblasti Novohradských hor.
Preferences for educational trails in PP Novodradské hory