Problémy spolupráce zdravotnické záchranné služby s ostatními základními složkami integrovaného záchranného systému - Hromádka, Josef (Jihočeská univerzita, 2011)
V bakalářské práci ?Problémy spolupráce zdravotnické záchranné služby s ostatními základními složkami integrovaného záchranného systému? se zabývám úkoly a historií IZS. Dále se zabývám rozdělením každé základní složky, popisuji její historii, jednotlivé pracovní náplně a povinnosti jejich příslušníků. Po této problematice se zabývám primárním tříděním START, které se často využívá při hromadných neštěstích a týká se vícero složek IZS. Dále popisuji jednotlivou dokumentaci IZS kdy byly přesným vodítkem tzv. typové činnosti, ve kterých jsou popsány jednotlivé pozice při působení na mimořádné události základních složek IZS.
Problems of Cooperation in Health and Rescue Service With Other essential Elements of Integrated Rescue System
Keywords: Integrovaný záchranný systém - IZS; Hasičský záchranný sbor České republiky - HZS ČR; Mimořádná událost - MU; Policie České republiky - PČR; Typová činnost - TČ; Zdravotnická záchranná služba - ZZS; Integrated Rescue System; the Fire Figting Save Department of the Czech Republic; Incident; Czech Police; type activity; Emergency Medical Services