Klíčové kompetence ve výuce španělštiny. - Malíková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na rozvoj klíčových kompetencí ve výuce španělského jazyka na druhém stupni základní školy. Zabývá se charakteristikou klíčových kompetencí, prací s nimi a jejich rozvojem v hodinách španělštiny. Cílem práce je zmapovat současnou situaci rozvoje klíčových kompetencí a navrhnout, jak by měli učitel i žáci pracovat v hodinách španělského jazyka, aby byl rozvoj těchto kompetencí podporován v největší možné míře.
Key Competencies in Spanish Class.
Keywords: Rámcový vzdělávací program pro základní školy; klíčové kompetence; základní vzdělávání; vyučovací metody; Framework Education Programme for Elementary Education; Key competencies; Elementary education; Teaching methods