Vnímání značky - Černá, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce analyzuje vnímání značky veřejností a zaměstnanci AAA Auto International a.s. K výzkumu vnímání značky byly použity sémantické diferenciály. Na základě výsledků výzkumu byly vyhodnoceny předem stanovené hypotézy a učiněny návrhy na zlepšení vnímání značky.
Brand perception
Keywords: značka; marketing; marketingový výzkum; brand; marketing; marketingový výzkum