Zaměstnanecká spokojenost v telekomunikacích - Šlajs, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce zkoumá, zda jsou zaměstnanci telekomunikací spokojeni se svou prací, a pokud ano, proč. Hlavním cílem této práce je zanalyzovat všechny faktory, které mají vliv na zaměstnancovu spokojenost v podniku a navrhnout možná zlepšení. Bylo provedeno dotazníkové šetření v Jihočeském kraji, dotazníku se zúčastnilo 59 respondentů. Dotazník byl rozdělen do 5 sekcí: spokojenost s prací jako celkem, spokojenost s atmosférou na pracovišti, přímí nadřízení, platové podmínky a podmínky rozvoje a vzdělávání. Výsledky průzkumu ukazují, že lidé jsou ochotni dělat práci, ve které jsou přepracování a vystresování výměnou za nadstandardní peněžní ohodnocení a dokonce by i tuto práci doporučili.
Satisfaction Employees of Telecommunications
Keywords: Zaměstnanecká spokojenost; motivace; vliv zaměstnanecké spokojenosti na výkon; hodnocení a odměňování zaměstnanců; Satisfaction in telecommunications; influence to employee satisfaction; motivation; rating a rewarding employees