Dlouhodobý majetek a investiční činnost podniku - Vránková, Vladimíra (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na dlouhodobý majetek a zejména dlouhodobý hmotný majetek podniku a investiční činnost podniku. Cílem práce je analýza dlouhodobého majetku a zhodnocení investiční činnosti v konkrétním podniku. Nejdříve je analyzován celkový majetek podniku. Poté je pozornost věnována především dlouhodobému hmotnému majetku, který je zhodnocen z hlediska úrovně, struktury, využití a vybavenosti. Analýza investiční činnosti je zaměřena na zhodnocení konkrétní investiční akce.
Longtime estate and investment activity of the company
Keywords: investiční činnost podniku; dlouhodobý majetek; dlouhodobý hmotný majetek; efektivnost investic; investment activity of the company; longtime estate; longtime tangible property; investment efficiency