Navrhnout a realizovat automatizovaný systém pro chov chrostíků s možností vzdáleného monitorování - Dušek, Miloslav (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem automatizace chovu chrostíků a měření zvolených parametrů pro dosažení jejich úspěšného chovu. Součástí práce je návrh řídicí elektroniky a peristaltických čerpadel potřebných pro řízení průtoků vody v zařízení. Dále je navržen software a hardware potřebný k realizaci webového serveru, který prezentuje naměřená data odesílaná ze zařízení a umožňuje dálkové řízení aplikace z webového serveru.
Design and implement an automated system for caddisflie larvae breeding with the possibility of remote observation
Keywords: IOT; peristaltická pumpa; Arduino; 3D tisk; CAD software; IOT; peristaltic pump; Arduino; 3D print; CAD software