Skončení pracovního poměru - Stanka, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na téma skončení pracovního poměru. Jejím hlavním cílem je poskytnout teoretický výklad platné právní úpravy a ve světle zjištěných poznatků demonstrovat praktické dopady této úpravy na několika modelových situacích.
Termination of employment
Keywords: pracovní poměr; skončení; odstupné; finanční aspekty; employment; termination; financial compensation; financial aspects