Organizační struktura a systém řízení kvality ve vybraném podniku ve vazbě na procesy nákupu - Klíma, Vilém (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je zaměřena na problematiku organizační struktury a systému řízení jakosti v oblasti nákupu ve vybrané společnosti MOTOR JIKOV Strojírenská a.s. Cílem práce byla analýza současného stavu a nalezení příležitostí (doporučení) pro zlepšení v dané oblasti na základě poznatků získaných předchozím studiem odborné literatury, metod využívaných renomovanými společnostmi a praxí.
The organisation structure and quality management system in selected company in relation to purchase
Keywords: organizační struktury; specializace pracovníků; dělba práce; optimalizace procesu; operativní nákup; strategický nákup; řízení dodavatelů; management kvality; hodnocení a rozvoj dodavatelů; řízení dodavatelského řetezce; partnerství s dodavateli; organisation structure; personnel specialization; division of labor; process optimization; operational purchasing; strategic purchasing; supplier management; quality management; evaluation and development of suppliers; supply chain management; partnerships with suppliers