Daňový a účetní systém vybraného ÚSC - Hovorková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Stěžejním cílem diplomové práce byla analýza daňového a účetního systému územně samosprávného celku v kraji Vysočina. Práce se orientuje na vymezení a pochopení základních pojmů souvisejících s hlavním cílem, dále na sledování daňového a účetního systému obce Křelovice. Vybraná účetní jednotka byla sledována v tříletém časovém horizontu (2010 ? 2012).
The tax and accounting system of a selected land and administrative unit
Daňový a účetní systém vybraného ÚSC
Keywords: obec; účetní systém; daňový systém; daň z příjmu právnických osob; daň z přidané hodnoty; municipality; accounting system; tax system; corporate income tax; value added tax