Revize afrických tasemnic řádu Bothriocephalidea - Burianová, Alena (Jihočeská univerzita, 2011)
Redeskripce tří tasemnic řádu Bothriocephalidea druhů Tetracampos ciliotheca, Polyonchobothrium polypteri a Senga gordoni z afrických sladkovodních ryb.
Revision of African bothriocephalid cestodes
Keywords: tasemnice; Bothriocephalidea; Afrika; sladkovodní ryby; tapeworms; Bothriocephalidea; Africa; freshwater fish