Moderní materiály a technologie a jejich uplatnění ve výuce na 1. stupni ZŠ - Klíma, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato práce se zabývá možnostmi využití moderních materiálů a technologií při výuce na prvním stupni ZŠ. V první části se zabývá teorií, v druhé praktickou částí. Ta obsahuje několik didaktických námětů a zpracování exkurze do technologické firmy.
The modern Materials and Technologies and their Application in Primary School Education
Keywords: moderní materiály; moderní technologie; exkurze; základní škola; 1. stupeň ZŠ; technická výchova; klíčové kompetence; RVP ZV; Člověk a svět práce; Práce s drobným materiálem; modern materials; modern technologies; excursion; elementary school; 1st grade of elementary school; technical education; key competencies; RVP ZV; Man and the world of work; Work with small material