Implementace normy ISO 14001 v průmyslovém podniku - Houzim, Pavel (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá problematikou implementace systému environmentálního managementu dle standardu ISO 14001 ve vybraném podniku. Cílem práce bylo navrhnout vhodný postup implementace normy ISO 14001 završený úspěšnou certifikací.
Implementation of ISO 14001 in industrial company
Keywords: Management; EMAS; Environment; ISO 14001; audit; Management; EMAS; Environment; ISO 14001; audit