Virus Epsteina a Barrové ve vztahu k infekcím centrální nervové soustavy - Motejzíková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce je o viru Epsteina a Barrové a jeho vztahu k infekcím centrální nervové soustavy. Popisuje patogenezi, klinickou prezentaci, epidemiologii a léčbu neuroinfekcí, které jsou způsobené virem Epsteina a Barrové. Zabývám zde také PCR a jinými detekčními metodami.
Epstein-Barr Virus in relation to infections of the central nervous system
Keywords: Virus Epsteina a Barrové; neuroinfekce; PCR; léčba; Epstein-Barr Virus; neuroinfections; PCR; treatment