Společenská odpovědnost ve vybrané společnosti - Slavíková, Petra (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá tématem společenské odpovědnosti v energetické společnosti E.ON, jak v České republice, tak v Evropě. V první části je popsané téma společenské odpovědnosti obecně a jsou zde zmíněná i příbuzná témata, která úzce s oblastí společenské odpovědnosti souvisí. Metodická část popisuje samotné zpracování údajů, jak bylo postupováno v praktické části a jaké metody byly pro vyhodnocení použity. V praktické části je popsaná společnost E.ON v České republice, i v Evropě. Ve vybraných regionálních jednotkách jsou popsané aktivity z oblasti společenské odpovědnosti. Ve skupině E.ON CZECH byly zmapovány všechny aktivity, které souvisí se společenskou odpovědnosti. Druhou část tvoří dotazníkové šetření zaměstnanců E.ON CZECH, kde bylo cílem zjistit povědomí zaměstnanců o společenské odpovědnosti ve firmě.
Social responsibility in the chosen compamy
Keywords: Společenská odpovědnost firem; CSR; reklama; energetická společnost; stakeholders; E.ON; dobrovolnictví; podpora; E.ON Energy Globe; Corporate Social Responsibility; CSR; Advertising; Energy Company; Stakeholders; E.ON; Volunteering; Support; E.ON Energy Globe