Vliv podnikové kultury na spokojenost zákazníků vybraného podniku - Holá, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem této práce je analyzovat vliv podnikové kultury na spokojenost zákazníků a navrhnout doporučení ke změně. V první části práce je teorie podnikové kultury a spokojenosti zákazníků. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření pomocí dotazníku VSM 1994 a 2013 a TBSD. Tímto dotazníkovým šetřením byly zjištěny kulturní dimenze zaměstnanců ve firmě. Tentýž průzkum byl proveden mezi zákazníky. Dále byl proveden průzkum zaměřený na spokojenost zákazníků se službami podniku. V návaznosti na tyto dotazníky byly navrženy možné změny a vylepšení, které může společnost přijmout, aby zlepšila svou podnikovou kulturu.
The influence of corporate culture on customer satisfaction selected company
Keywords: Podniková kultura; kulturní dimenze; spokojenost zákazníků; Corporate culture; cultural dimensions; customer satisfaction