Prohlížení dle předmětu "N-substances"
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
-
Kvalita potravinářské a krmné pšenice
(Jihočeská univerzita, 2011)Kvalita pšenice potravinářské a krmné je každoročně hodnocena u všech dodávek od zemědělských družstev, podniků a soukromých zemědělců. Byly popsány faktory, které mohou kvalitu zrna ovlivnit, kritéria hodnocení kvality ... -
Kvalita potravinářské pšenice v jižních Čechách
(Jihočeská univerzita, 2013)Kvalita potravinářské pšenice je ve zvoleném podniku hodnocena každoročně u všech dodávek ze zemědělské prvovýroby. V letech 2008 - 2012 byly stanoveny jednotlivé parametry u souborů o velikosti 42 - 222 vzorků, s výjimkou ... -
Kvalita sladovnického a krmného ječmene
(Jihočeská univerzita, 2013)Při nákupu sladovnického a krmného ječmene od zemědělských družstev, společností, podniků i menších samostatně hospodařících rolníků, je hodnocena jakost podle ukazatelů, které jsou stanoveny normami. Byla uvedena řada ... -
Porovnání kvality zrna ozimých a jarních odrůd pšenice
(Jihočeská univerzita, 2012)Tématem bakalářské práce je porovnání kvality zrna ozimých a jarních odrůd pšenice. Bylo vybráno celkem 16 odrůd, z toho 12 ozimých a 4 jarní. Pokus byl proveden na pozemku Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. V ...