Prohlížení dle předmětu "yeast"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Posouzení výživy koní v letním a zimním období s použitím vybraných preparátů
(Jihočeská univerzita, 2010)ABSTRAKT Cílem této bakalářské práce bylo získat podrobnější přehled o výživě koní a významu krmných doplňků. Hlavní část práce jsem věnovala základům výživy koní, potřebám hlavních živin, skladbě krmných dávek a technice ... -
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
(Jihočeská univerzita, 2020)Tato bakalářská práce pojednává formou rešerše o pivovarství od jeho prvopočátků až do dob současných. Detailně je zde charakterizována problematika výroby, zpracování, členění a složení pivovarských surovin či možnost ... -
Vliv základních surovin na kvalitativní ukazatele různých typů craft beer
(Jihočeská univerzita, 2018)Bakalářská práce se zabývá základními surovinami, které jsou nezbytné k výrobě piva. V první části práce jsou popsány suroviny, jako je chmel, pivovarské kvasinky, voda, slad a náhražky sladu. U chmele je rozebrána chmelová ...