Prohlížení Kvalifikační práce dle autora "Kala, Robert"
-
Vliv biologických faktorů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku
Kala, Robert (Jihočeská univerzita, 2019) -
Výskyt a význam bioaktivních látek kravského mléka
Kala, Robert (Jihočeská univerzita, 2012)Mléko jako sekret mléčné žlázy savců je významnou potravinou nezbytnou pro správný vývoj organizmu a rozvoj zažívacího traktu. Po narození jde o první složku potravy, kterou mohou lidé, respektive novorozenci a také ostatní ... -
Zastoupení vybraných mastných kyselin v mléčném tuku dojnic a koz
Kala, Robert (Jihočeská univerzita, 2014)Mléčný tuk je nositelem mnoha funkcí. Má vliv na biologické, chemické, senzorické a technologické vlastnosti mléka. V České republice je konzumováno a zpracováváno především mléko kravské, kozí a ovčí. Cílem bylo zaměřit ...