Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorMráz, Jan
dc.date.accessioned2021-11-19T11:45:54Z
dc.date.available2021-11-19T11:45:54Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/1123
dc.language.isoxx
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleVylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (<i>Cyprinus carpio</i>)cze
dc.title.alternativeImprovement of fatty acid composition in common carp (<i>Cyprinus carpio</i>)eng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag26198
dc.date.accepted2011-09-15
dc.description.departmentFakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam