Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠimek, Karel
dc.contributor.authorJezbera, Jan
dc.date.accessioned2021-12-06T12:29:50Z
dc.date.available2021-12-06T12:29:50Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-02-25
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/22670
dc.language.isoxx
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.titleProtozoan food preferences studied by means of in situ hybridization techniquescze
dc.title.alternativeProtozoan food preferences studied by means of in situ hybridization techniqueseng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag6177
dc.date.accepted2006-04-25
dc.description.departmentPřírodovědecká fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineHydrobiologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Přírodovědecká fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programBiologiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam