Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author | Mráz, Jan | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T07:44:58Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T07:44:58Z | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/325 | |
dc.format.extent | 40 stran, 76 stran příloh : | |
dc.subject | rybářství | |
dc.subject | kapr obecný | |
dc.subject | rybí maso | |
dc.subject | lipidy | |
dc.title | Kvalita lipidů v mase kapra obecného (cyprinus carpio) : habilitační práce | |
dc.type | habilitační práce | |
Soubory tohoto záznamu
- Název:
- Habilitační práce_ Mráz.pdf
- Velikost:
- 4.314Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Habiliatční práce Jan Mráz
- Název:
- Posudky_Jan_Mraz_Redigováno.pdf
- Velikost:
- 1.564Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudky HP Jan Mráz
- Název:
- Ostatni_podklady_Jan_Mraz_Redi ...
- Velikost:
- 1.523Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Ostatní podklady Jan Mráz
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam