Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author | Bárta, Jan, | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T07:49:24Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T07:49:24Z | |
dc.date.created | 2009 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/404 | |
dc.format.extent | 66 l., [96] l. příl. : | |
dc.publisher | České Budějovice, | |
dc.subject | biotechnologie | |
dc.subject | brambory | |
dc.subject | bílkoviny | |
dc.subject | odrůdy zemědělských plodin | |
dc.subject | elektroforéza | |
dc.title | Potenciál bílkovin hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.), jeho využití a ovlivnění vybranými faktory | |
dc.title.alternative | Potenciál bílkovin hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.), jeho využití a ovlivnění vybranými faktoryhabilitační práce | |
dc.type | habilitační práce | |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam