Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorBárta, Jan,
dc.date.accessioned2021-01-25T07:49:24Z
dc.date.available2021-01-25T07:49:24Z
dc.date.created2009
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/404
dc.format.extent66 l., [96] l. příl. :
dc.publisherČeské Budějovice,
dc.subjectbiotechnologie
dc.subjectbrambory
dc.subjectbílkoviny
dc.subjectodrůdy zemědělských plodin
dc.subjectelektroforéza
dc.titlePotenciál bílkovin hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.), jeho využití a ovlivnění vybranými faktory
dc.title.alternativePotenciál bílkovin hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.), jeho využití a ovlivnění vybranými faktoryhabilitační práce
dc.typehabilitační práce


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam