Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorBrdíčková, Klára
dc.date.accessioned2023-03-07T11:04:19Z
dc.date.available2023-03-07T11:04:19Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-05-20
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/40903
dc.description.abstractV této studii byla popsána prevalence a koncentrace spor Encephalitozoon cuniculi ve vepřovém mase. Navíc byl studován vliv fermentace klobás na životaschopnost a infekčnost E. cuniculi u imunodeficientních a imunokompetentních myši pomocí molekulárních metodcze
dc.format8
dc.format8
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmikrosporidiecze
dc.subjectEncephalitozoon cuniculicze
dc.subjectfermentacecze
dc.subjectmicrosporidiaeng
dc.subjectEncephalitozoon cuniculieng
dc.subjectfermantationeng
dc.titleExperimentální infekce Encephalitozoon cuniculi získaná z fermentovaných masných výrobkůcze
dc.title.alternativeExperimental Encephalitozoon cuniculi infection acquired from fermented meat productseng
dc.typerigorózní prácecze
dc.identifier.stag58287
dc.description.abstract-translatedIn this study described the prevalence and concentration of Encephalitozoon cuniculi spores in pork meat. Moreover, the effect of sausage fermentation on E. cuniculi viability and infectivity for immunodeficient and immunocompetent mice was studied by molecular methods.eng
dc.date.accepted2019-05-23
dc.description.departmentPřírodovědecká fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineParazitologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Přírodovědecká fakultacze
dc.thesis.degree-nameRNDr.
dc.thesis.degree-programBiologiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam