Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author | Samková, Eva | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T07:49:25Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T07:49:25Z | |
dc.date.created | 2011 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/410 | |
dc.format.extent | 1 sv. (v různém stránkování) | |
dc.publisher | České Budějovice, | |
dc.subject | mléčný skot | |
dc.subject | mastné kyseliny | |
dc.subject | zootechnika | |
dc.subject | zemědělské produkty | |
dc.subject | Užitkovost mléčná | |
dc.subject | Dojnice | |
dc.title | Faktory ovlivňující zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu | |
dc.title.alternative | Faktory ovlivňující zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotuFactors affecting fatty acid composition of cow's milk fat | |
dc.type | habilitační práce | |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam